| Pochodzenie: | Włochy |
| PKWiU: | 10.86.10.0 |
| Produkt BEZGLUTENOWY: | TAK |
| Skład: | skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, masło(mleko) 10%, cukier, zmodyfikowana skrobia tapiokowa, jaja, mleko w proszku, syrop z buraków cukrowych, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, środek spulchniający: wodorowęglam amonu, wodorowęglan sodu; sól, aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. |
| Warunki przechowywania: | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
| Alergeny: | soja, łubin |
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G: | |
| Wartość energetyczna (kJ/kcal): | 1930 kJ/ 458 kcal |
| Białko (g): | 2,7 |
| Węglowodany (g): | 80 |
| W tym cukry (g): | 16 |
| Tłuszcz (g): | 14 |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): | 9,4 |
| Błonnik pokarmowy (g): | 0,8 |
| Sól (g): | 1 |