WEKOWNIA Pasta wątróbkowa (170g)
Pasta z watróbki to wspaniały pomysł na przystawkę w połączeniu ze świeżą foccacią lub bagietką z dodatkiem kiszonych ogórków i cebilki.
Pasta wątróbkowa ma wyrazisty i lekko słodki smak, który uzyskano dodając do składników odrobinę porto. Pasta jest idealna do jedzenia z pieczywem, grzankami czy grissini. Sprawdzi się idealnie jaką przekąska na imprezie, ale także w podróży.
>>> Z surowców od lokalnych dostawców
>>> Pasteryzowane
>>> Bez konserwantów
>>> Bez ulepszaczy
>>> Bez chemicznych barwników
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1328/318
Węglowodany (g): 3,61
- w tym cukry (g): 0,54
Tłuszcz (g): 25,45
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 8,40
Białko (g): 18,56
Sól (g): 0,28
Alergeny: mleko i jego pochodne, siarczyny
Możliwe alergeny: seler
Warunki przechowywania: Produkt pasteryzowany, przed otwarciem można przechowywać temp. pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 2-10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: NIE
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK