AUGA Danie żółte curry z brązowymi pieczarkami i ciecierzycą bezglutenowe (283g) - BIO
Masa netto: 283g
Producent: AUGA
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Litwa
Skład: woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pieczarka* (łac. Agaricus bisporus), papryka*, marchew*, fasola mung* 3,8%, czarny ryż* 2,1%, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), cukier*, mąka ryżowa*, przyprawy zielone curry* 0,8% (zawiera: por*, cebulę*, chili*), sól morska. *
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Informacje o alergenach: Zawiera gluten
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 425/102
Węglowodany (g): 10,8
- w tym cukry (g): 4,4
Tłuszcz (g): 4,7
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 3,9
Błonnik(g): 2,7
Białko (g): 2,8
Sól (g): 0,79
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK