BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

BLANXART Czekolada gorzka 93% Kongo bez dodatku cukru i słodzików, bezglutenowa (80g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8436006833021
Producent: BLANXART

Czekolada gorzka 81% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Kongo. Bez dodatku cukru i innych substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej. Ekologiczna tabletka z czarnej czekolady 93% kakao (Kongo), zbierana w górach Luna, w tropikalnym regionie Kongo. Specjalność o wysokiej zawartości kakao, bez dodatków i substancji słodzących, intensywnie aromatyzowana i aromatyczna. Ekologiczna czekolada, wegańska i bezglutenowa. Opracowane na bazie kakao z różnorodnej odmiany Forastero.

SKŁADNIKI: kakao*, masło kakaowe*, błonnik roślinny (z agawy)* 7%, kakao w proszku*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.