*JANÓW Boczek ze wsi na wagę (100g)

Dodaj recenzję
Kod: 295558???????
Producent: JANÓW
Boczek ze wsi to wędlina wytwarzana z boczku wieprzowego pozbawionego skóry. Mięso jest specjalnie selekcjonowane i pochodzi z półtusz gospodarskich z terenu Mazowsza. Najpierw boczek jest peklowany i marynowany w specjalnej solance, przygotowywanej według unikalnej receptury, opracowanej już w początkach istnienia naszej firmy. Następnie jest wędzony za pomocą szczap bukowych, olchowych i owocowych w tradycyjnej wędzarni, a wreszcie w niej pieczony. Naturalne pieczenie na ogniu wydobywa z tej tradycyjnej wędliny charakterystyczny smak i niepowtarzalny aromat. Boczek ze wsi jest niezwykle uniwersalny – pasuje do wielu potraw i może być przyrządzany na różnorodne sposoby.

UWAGA! Produkt zmiennowagowy. Ostateczna cena zależna jest od rzeczywistej wagi produktu i kalkulowana jest na etapie wystawiania paragonu.

>>> Możliwość pokrojenia wędliny w plastry - na życzenie klienta.
Krojenie możliwe tylko do 500g. Pozostała część produktu powyżej 500g sprzedawana jest w pełnym kawałku.

 

Masa netto: minimalna 100g lub wielokrotność 100g (np. 0,5kg = 5szt.)

Producent: JANÓW

Kraj pochodzenia: Polska

Składniki: 100g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 105g mięsa, woda, sól, substancja konserwująca: azotyn sodu (sól peklująca), przyprawy.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1631/395

Węglowodany (g): <0,5

 - w tym cukry (g): <0,5

Tłuszcz (g)37,0

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 15,4

Białko (g): 15,0

Sól (g): 0,83

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 8°C

Produkt naturalny: TAK 

Produkt wegetariański: NIE 

Produkt wegański: NIE  

Bez laktozy: TAK

Bez cukru: TAK

Bez sztucznych barwników: TAK 

Bez konserwantów: NIE

Bez jaj: TAK

Bez orzechów: TAK 

Bez drożdży: TAK