BIO

YAKSO Sos chili Sambal Oelek (100 g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8712423016811
Producent: YAKSO
Sambal Oelek to popularny w Indonezji przecier z ostrych papryczek chili. Ma gruboziarnistą teksturę i jest paląco ostry. Stosuje się go jako marynatę do pieczonych i grillowanych mięs oraz owoców morza. Może też służyć jako dodatek do sosów, zup, sałatek oraz kanapek. >>> Pasteryzowany

Masa netto: 100g

Producent: YAKSO 

Dystrybutor: Bio Planet 

Kraj pochodzenia: Holandia

Kraj pochodzenia składników: Indie

Składniki: papryka kajeńska*, sól, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*

*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartości odżywcze w 100g:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 112/ 27
Węglowodany (g): 3,7
 - w tym cukry (g): 3,7
Tłuszcz (g): 0,5
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0
Błonnik (g): 0,8
Białko (g): 1,8
Sól (g): 12,0

Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Nie
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Tak
Wegański: Tak
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie