CEREA Baton proteinowy wanilia, bezglutenowy (60g) - BIO (v)
Baton proteinowy wanilia, bezglutenowy BIO
Masa netto: 60g
Producent: CEREABAR S.R.O.
Dystrybutor: Stewiarnia Sp. z o.o.
Kraj pochodzenia: Czechy
Składniki: pasta daktylowa *, koncentrat białka serwatki * 20%, syrop z agawy *, orzechy nerkowca * 15%, oliwa z oliwek *, ekstrakt waniliowy * 2,8%, lecytyna słonecznikowa *.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1603 kJ / 382 kcal
Węglowodany (g): 44
- w tym cukry (g): 43
Tłuszcz (g): 13
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,1
Błonnik (g): 5,0
Białko (g): 20
Sól (g): 0,22
Alergeny: może zawierać kawałki łupin orzechów i owoce oraz ślady jaj, soi, orzechów, mleka, sezamu, gorczycy i selera.
Warunki przechowywania: w suchym miejscu w max. 25 ° C i wilgotności względnej 70%, chronić przed mrozem i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |