BEZGLUTEN Chleb ciemny z dynią i żurawiną bezglutenowy (200g)
Chleb ciemny z dynią i żurawiną bezglutenowy
Skład: woda, skrobia (kukurydziana, ryżowa), mąka ryżowa, zakwas (mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), syrop ryżowy, pestki dyni łuskane 3,7%, olej roślinny (rzepakowy), substancje zagęszczające: guma ksantanowa,hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, żurawina cięta 1,9%, błonnik Psyllium, przecier dyniowy 0,7%, sól, ekstrakt jabłkowy.
Masa netto: 200g
Pochodzenie: Polska
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 257kcal (1079 kJ)
Białko: 8,1g
Węglowodany: 39g
w tym cukry: 4,9g
Tłuszcz: 6,0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g
Błonnik: 7,5g
Sól: 1,3g
Wyprodukowane przez: BEZGLUTEN Sp. Z o.o.
Informacje dodatkowe:
Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |