BIO

*FARMY ROZTOCZA Szynka matuli ekologiczna 100g - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 283681???????
Producent: FARMY ROZTOCZA
Szynka matuli powstała na podstawie receptury opartej na przepisach poprzednich pokoleń co gwarantuje jej tradycyjny i niezmienny jakościowo smak. Szynka matuli wędzona jest dymem olchowym w tradycyjnej wędzarni, doprawiona naturalnymi przyprawami BIO. Tradycyjna wędzona szynka z Roztocza to powrót do smaku dzieciństwa i beztroski. >>> Wyrób wędzony, parzony, wieprzowy, w osłonce niejadalnej >>> Bez glutenu w składnikach

UWAGA! Produkt zmiennowagowy. Ostateczna cena zależna jest od rzeczywistej wagi produktu i kalkulowana jest na etapie wystawiania paragonu.

>>> Możliwość pokrojenia wędliny w plastry - na życzenie klienta.
Krojenie możliwe tylko do 500g. Pozostała część produktu powyżej 500g sprzedawana jest w pełnym kawałku.

 

Masa netto: minimalna 100g lub wielokrotność 100g (np. 0,5kg = 5szt.)

Producent: FARMY ROZTOCZA

Pochodzenie: Polska

Skład: mięso wieprzowe* (szynka bez kości, do wyprodukowania 100g produktu użyto 100g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 623/149
Białko (g): 19
Węglowodany (g): 0,4
 - w tym cukry (g): 0,4
Tłuszcz (g): 8
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 3,4
Sól (g): 1,7

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 2-8°C

Produkt BIO: TAK

Produkt naturalny: TAK 

Produkt wegetariański: NIE 

Produkt wegański: NIE

Bez laktozy: TAK

Bez cukru: NIE

Bez sztucznych barwników: TAK 

Bez konserwantów: NIE

Bez jaj: TAK

Bez orzechów: TAK 

Bez drożdży: TAK 

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Nie
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Nie
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Nie
Bez dodatku cukru: Nie