BARTOLINI Makaron 100% durum gniazda nr 4 - tagliatelle z algami morskimi (250g) - BIO
Masa netto: 250 g
Producent: Bartolini
Dystrybutor: Eko-Wital
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: semolina ekologiczna (mąka z pszenicy durum), algi morskie ekologiczne (spirulina) 3%
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 740 kJ/ 175 kcal
Węglowodany (g): 34
- w tym cukry (g): 0,6
Tłuszcz (g): 0,8
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,4
Błonnik (g): 2
Białko (g): 7,2
Sól (g): 0,02
Alergeny: gluten
Możliwe alergeny: jaja
Certyfikat: PL-EKO-07
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Data min. trwałości: 30 dni
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Nietestowany na zwierzętach: TAK
Bez glutenu w składnikach: NIE
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |