DIET-FOOD Makaron shirataki vermicelli bezglutenowy (Konjac Noodles) (300 g) - BIO
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Masa netto: 300g
Producent: MIPAMA E.Z. Szafarz sp.j.
Skład: woda oczyszczona 96,6%, mąka konjac* 3,4%
*składniki pochodzenia ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 30/7
Węglowodany (g): <0,2
- w tym cukry (g): <0,1
Tłuszcz (g): <0,1
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): <0,1
Błonnik (g): <2,6
Białko (g): <0,1
Sól (g): <0,1
Certyfikat: JAS, CN-BIO-141
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |