BEZ LAKTOZY BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

DIET-FOOD Makaron sojowy bezglutenowy (200g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 5901549275353
Producent: DIET-FOOD

Makaron sojowy.

Masa netto: 200g

Skład: mąka z organicznej soi.

Producent: Diet Food.

Kraj pochodzenia: Chiny.

Importer:
PPHU MIPAMA Sp. J., ul. Rogatka 7A, 62-860 Opatówek.

Certyfikacja: PL-03-003282, rolnictwo spoza UE.

+ 400% więcej białka i błonnika.
- 60% mniej weglowodanów niż inne makarony.
Bogaty w żelazo.
Nie zawiera sodu.
Bez glutenu.

Wyjątkowy makaron wykonany z 100% ekologicznej soi, dostarcza organizmowy cennego błonnika, jest bezglutenowy i bardzo bogaty w białko. Łatwiej przyswajalny niż gotowana soja, o niskim indeksie glikenicznym. Doskonała alternatywa dla osób odchudzających się, bezglutenowców, diabetyków, wegetarian i wegan.


Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 324,5kcal/1352kJ
białko: 41,6g
tłuszcz: 4g
węglowodany: 20g
błonnik: 19,7g
sód: 6mg

Data minimalnej trwałości: co najmniej 3 miesiące.