*LYE CROSS FARM Ser cheddar dojrzały dojrzewający 9-12 miesięcy (200g) - BIO
Kod: 5027632000418
Producent: LYE CROSS FARM
Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 9-12 miesięcy, aż do uzyskania leko ostrego smaku.
Więcej
Ser cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy
Masa netto: 200g
Producent: Lye Cross Farm
Kraj pochodzenia: Anglia
Składniki: ekologiczne mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Warość odżywcza na produktu na 100g:
Wartość energetyczna: 1700kJ/410kcal
Tłuszcz: 34g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g
Węglowodany: <0,5g
w tym cukry: <0,5g
Białko: 25g
Sól: 1,8g
Certyfikacja: GB-ORG-05
Dystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o.
Warunki przechowywania: przechowywać w temp. +1°C do +5°C