*VEGART Wegańska bezglutenowa alternatywa sera gouda - tarty (150 g)
Masa netto: 150g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, tłuszcz kokosowy, skrobia, maltodekstryna, skrobia modyfikowana, sól kuchenna, guma ksantanowa, kwas mlekowy, mleczan wapnia, barwniki (karoteny), aromat (glukoza, sól kuchenna, aromat naturalny, ekstrakt drożdżowy)
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1126/ 271
Węglowodany (g): 20,0
- w tym cukry (g): 0,5
Tłuszcz (g): 21,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,5
Białko (g): 0,5
Sól (g): 2,3
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |