*VEGART Wegańska bezglutenowa alternatywa sera gouda z czosnkiem i ziołami (220 g)
Masa netto: 220g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, skrobie modyfikowane (E 1404, E1422, E1450), tłuszcz kokosowy, sól kuchenna, mieszanka przypraw czosnkowych 1% (z czosnkiem 80%), aromat (maltodekstryna, olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, dekstroza, sól kuchenna) , ekstrakt drożdżowy, skrobia ryżowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwnik (karoteny).
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1285/ 310
Węglowodany (g): 21,0
- w tym cukry (g): 0,1
Tłuszcz (g): 25,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 24,0
Białko (g): 0,2
Sól (g): 1,3
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |