Makaron ditalini rigati BIO
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Masa netto: 500g
Producent: GRANORO
Dystrybutor: Eko Wital Sp.z o.o.
Kraj pochodzenia: Włochy
Składniki: mąka z pszenicy durum BIO, woda
*składniki pochodzenia ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1495/353
Białko (g): 12
Węglowodany (g): 71
W tym cukry (g): 3,6
Tłuszcz (g): 1,6
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,4
Błonnik pokarmowy (g): 3,1
Sól (g): 0
Alergeny: gluten, pszenica
Możliwe alergeny: soja
Certyfikat: IT-BIO-006, rolnictwo UE
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: NIE
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK