


ALLOS Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa (135g) - BIO
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa ekologicznaProdukt bezglutenowy
Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej.
Masa netto: 135g
Producent: Allos GmbH, Zum Streek 5, D-49457 Mariendrebber
Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno, certyfikat nr PL-EKO-07 07904
Pochodzenie składników: rolnictwo UE/ spoza UE
Skład: czerwona, żółta i zielona papryka* (62%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, pasta pomidorowa* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, przyprawy* ( cebula w proszku*, czosnek w proszku*, biały pieprz*), sól morska, tymianek*, zagęstnik: guma akacjowa*
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 922 kJ/ 223 kcal
Tłuszcz (g): 18,00
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,90
Węglowodany (g): 10,40
w tym cukry (g): 6,00
Białko (g): 3,50
Sól (g): 1,40
Błonnik (g): 2,50
Certyfikacja: DE-OKO-003
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |