
Śmietana z Bifidobakteriami, zawartość tłuszczu 18%.
Skład: śmietana 18%, Bifidobacterium lactis (Bb-12).
Zawartość tłuszczu 18%
Objętość netto: 250ml.
Pochodzenie: Polska
PL 10191601 WE
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna 186kcal (770kJ)
białko - 2,5g
tłuszcz - 18g
węglowodany - 3,6g
Wyprodukowano przez P.P.H. "Klimeko" Bogusław Klimczak, Dionizów 2, 98-220 Zduńska Wola.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w lodówce, w temperaturze 1-6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni.
Przepis
/ przepis dla 6 osób/
Składniki:
Na samym końcu nasz sos wraz z mięsem doprawiamy solą, pieprzem, papryką i jeśli jeszcze chcecie- ziołami.
Smacznego!
O produktach:
* Oliwa z Włoch BIO firmy Bio Levante , wyprodukowana z oliwek pochodzących z organicznej plantacji, bez użycia nawozów sztucznych, pierwsze tłoczenie do 24h po zbiorach. Smakuje mi, ma dość intesywny smak.
* Twardy ser kozi z Krety, zapach delikatny, a smak lekko orzechowy, z nutą świeżego pieczywa, mało słony. Bardzo dobry:)
* Masło Tradycyjne z Filipowa jest smakowite, rzucone w kogoś zrobi krzywdę :D = dobre jakościowo, bo twarde. Pochodzi z terenów województwa warmińsko- mazurskiego i podlaskiego. Uznanych za obszar czysty ekologicznie
Po inne przepisy zapraszamy na blog: Waniliowa Chmurka