



*YOMLEKO Jogurt Termostatowy z kolagenem Jagodowy 3%
Masa netto: 140g
Producent: YÖMLEKO
Dystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o.
Pochodzenie: Niemcy
Skład: mleko*, wsad jagodowy* 14 ,3% (cukier trzcinowy*, jagoda* (4,2 % w produkcie), woda stabilizator: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat jagodowy), hydrolizat kolagenu rybiego 1,4%, żywe kultury bakterii jogurtowych
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 354/84
Węglowodany (g): 10,0
- w tym cukry (g): 10,0
Tłuszcz (g): 3,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,8
Błonnik (g): 0,0
Białko (g): 4,3
Sól (g): 0,1
Alergeny: mleko
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. od +2°C do +8°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: NIE
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: NIE
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |