EKOWITAL Fasolka szparagowa w zalewie (340g) - BIO
Masa netto: 340g
Masa netto po odsączeniu: 185g
Producent: Eko-Wital, Wyprodukowano dla Eko-Wital Sp. z o.o. ul. Jagiellońska 82; 03-301 Warszawa, PL-EKO-01
Skład: fasolka szparagowa*, woda, sól morska.
*składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.
Wartość odżywcza produktu na 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 110 kJ/ 26 kcal
Węglowodany (g): 2,9
- w tym cukry (g): 0,8
Tłuszcz (g): 0,3
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,1
Białko (g): 1,6
Błonnik pokarmowy (g): 2,6
Sól (g): 0,45
Certyfikacja: NL-BIO-01 rolnictwo UE
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 dni.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK