Kapusta pak-choi ekologiczna (na wagę) (500g) - BIO (I)
Kod: 283347???????
Producent: WARZYWA I OWOCE BIO
Pak-choi to odmiana kapusty uprawiana w Azji. Ma delikatny smak kapusty przełamany nutą świeżego szpinaku. Ogonki liści stanowią najsmaczniejszą część kapusty pak choi, choć jadalnymi częściami pak choi są zarówno liście, jak i białe chrupiące łodygi, dlatego warzywo to warto jeść w całości. Z pak-choi można przygotować zarówno świeże sałatki , jak i dania duszone i smażone jako dodatek do potraw z woka.
Więcej
Dystrybutor: Eko Wital
Kraj pochodzenia: Francja
CERTYFIKAT BIO: TAK; EKOGWARANCJA PTRE PL-EKO-01-5664
BEZGLUTENOWY: TAK
BEZLAKTOZOWY: TAK
WEGETARIAŃSKI: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |