WEGETARIAŃSKI BIO

Kapusta pak-choi ekologiczna (na wagę) (500g) - BIO (I)

Kod: 283347???????
Pak-choi to odmiana kapusty uprawiana w Azji. Ma delikatny smak kapusty przełamany nutą świeżego szpinaku. Ogonki liści stanowią najsmaczniejszą część kapusty pak choi, choć jadalnymi częściami pak choi są zarówno liście, jak i białe chrupiące łodygi, dlatego warzywo to warto jeść w całości. Z pak-choi można przygotować zarówno świeże sałatki , jak i dania duszone i smażone jako dodatek do potraw z woka.

Dystrybutor: Eko Wital

Kraj pochodzenia: Francja

 

CERTYFIKAT BIO: TAK; EKOGWARANCJA PTRE PL-EKO-01-5664

BEZGLUTENOWY: TAK

BEZLAKTOZOWY: TAK

WEGETARIAŃSKI: TAK

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Nie
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Nie
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Nie
Bez dodatku cukru: Nie