Sos salsa dip meksykański ekologiczny.
Skład: pomidory*79%, cebula*7,7%, pasta pomidorowa*5%, ocet winny*, zielona papryka* 2%, skrobia ryzowa*, sól morska, woda, czosnek*0,2%, pieprz cayenne*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Masa netto: 260g
* - składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Pochodzenie: Belgia
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 32 kcal (133 kJ)
Białko: 1,2g
Węglowodany: 6,0g
w tym cukry: 0,4g
Tłuszcz: 0,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g
Sól: 1,7g
Certyfikacja: PL-EKO-01 rolnictwo UE /spoza UE, BE-BIO-01
Producent: NV SNACK FOOD POCO LOCO Rumbeeksegravier 157, B-8800 Roeselare, Belgia
Dystrybutor: Eko-Wital sp. z o.o., ul. Annopol 3, 03-236 Warszawa
Informacje dodatkowe:
Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciagu 3 dni.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.