***BIO INSIDE Mix azjatyckich warzyw do woka, bezglutenowy mrożony 400g - BIO
Sposób przygotowania:
Patelnia: rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni, dodać mieszankę warzywną i smażyć ok. 6-8 minut na średnim ogniu, mieszając co jakiś czas.
Wok: rozgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w woku, dodać mieszankę warzywną, podgrzewać przez 6-8 minut. Podawać z ryżem lub makaronem azjatyckim.
Masa netto: 400g
Producent: BIO INSIDE
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj pochodzenia: Niemcy
Kraj pochodzenia składników: Niderlandy
Składniki: marchew*, kalafior*, por*, grzyby*, kiełki fasoli mung* (10%), cebula*, zielona fasola*, czerwona i zielona papryka* (w różnych proporcjach)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 123 kJ/ 29 kcal
Węglowodany (g): 3,4
- w tym cukry (g): 3,0
Tłuszcz (g): 0,3
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,1
Błonnik (g): 2,6
Białko (g): 2,0
Sól (g): 0,1
Certyfikat: DE-ÖKO-007, rolnictwo spoza UE
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Produktu raz rozmrożonego nie zamrażać ponownie.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |