Pochodzenie: | Niemcy |
PKWiU: | 10.86.10.0 |
Produkt BEZGLUTENOWY: | TAK |
Produkt BEZLAKTOZOWY: | TAK |
Skład: | kukurydza i skrobia ryżowa, woda, zakwas 18%(mąka ryżowa, woda), syrop ryżowy, błonnik jabłkowy, mąka z prosa 2,6%, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, mąka z quinoa 1,7%, zagęszczacz: hudroksypropylo metyloceluloza, drożdże, sól, miód. |
Warunki przechowywania: | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Możliwe alergeny: | łubin |
Alergeny: | soja |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G: | |
Wartość energetyczna (kJ/kcal): | 1009/239 |
Białko (g): | 3,5 |
Węglowodany (g): | 45,0 |
W tym cukry (g): | 3,3 |
Tłuszcz (g): | 3,4 |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): | 0,7 |
Błonnik pokarmowy (g): | 7,3 |
Sól (g): | 1,0 |