BIO

*ORGANIC Jaja ekologiczne"0"od kur zielononóżek 10szt - BIO

Kod: 5907814661968
Producent: ORGANIC

Jajka "0" od kur zielononóżek - z chowu ekologicznego

Masa netto: minimalna masa netto 10 sztuk jaj - 530g
Klasa A - jaja różnej wielkości

Pochodzenie: Polska, wyprodukowane w ekologicznych gospodarstwach rolnych dla OVOVITA Andrzej Kurasik, Rzgów

Certyfikacja: PL-EKO-01 rolnictwo UE

Wyprodukowane w ekologicznych gospodarstwach rolnych dla OVOVITA Andrzej Kurasik, Rzgów.
Zapakowano w Zakładzie Pakowania Jaj Andrzej Kurasik, nr PL-10065901, 95-030 Rzgów, Prawda 60a, jednostka certyfikująca EKOGWARANCJA PTRE Sp.z o.o.
dla Organic Farma Zdrowia S.A. ul. Głubczycka 11/1; 02-417 Warszawa, PL-EKO-01 EKOGWARANCJA PTRE Sp. z o.o.


Informacje dodatkowe:
Kod na skorupce jaja oznacza:
X-YY-ZZZZZZZZ
X - sposób chowu kur:
0- ekologiczny
1 - wolnowybiegowy
2 - ściółkowy
3 - klatkowy
YY - kraj pochodzenia jaj
ZZZZZZZZ - weterynaryjny nr identyfikacyjny producenta

Wybierając Organic Farma Zdrowia sięgasz po starannie wyselekcjonowane produkty z certyfikowanych upraw ekologicznych, w których zachowano to co najlepsze.
Natura i nic więcej!

Jaja po zakupie należy przechowywać w warunkach chłodnicznych

Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 10 dni

Przepis

Jajka faszerowane pastą twarogową
Jajka faszerowane pastą twarogową

Składniki:

Przygotowanie:

Ugotowane na twardo jajka przekrawamy na pół i usuwamy żółtka. Twarożek i żółtka jaj rozgniatamy widelcem, dodajemy chrzan, śmietanę lub jogurt i drobno pokrojone ogórki kiszone. Doprawiamy do smaku. Gotową pastę nakładamy do wydrążonych jajek. Podajemy z kiełkami rzodkiewki, szczypiorkiem lub listkami świeżych ziół.

Przepis pochodzi od naszego dostawcy: Bio Food