WEGETARIAŃSKI BIO

GIROLOMONI Makaron spaghetti z pszenicy durum (500g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8032891760062
Producent: GIROLOMONI
Makaron GIROLOMONI powstaje z najlepszej ekologiczne odmiany pszenicy, zmielonej w lokalnym młynie i mieszanej z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni. Po wstępnym przygotowaniu makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.

Masa netto: 500g

Producent: GIROLOMONI

Dystrybutor: Eko Wital

Kraj pochodzenia: Włochy

Składniki: mąka z PSZENICY durum BIO

Wartości odżywcze w 100g:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1519/358
Węglowodany (g): 73,0
 - w tym cukry (g): 3,4
Tłuszcz (g): 1,7
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,4
Błonnik (g): 2,4
Białko (g): 11,5
Sól (g): 0,01

Alergeny: pszenica

Certyfikat: Rolnictwo UE i spoza UE

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt naturalny: TAK

Produkt wegetariański: TAK

Produkt wegański: TAK

Bez glutenu w składnikach: NIE

Bez cukru: TAK

Bez barwników: TAK

Bez konserwantów: TAK

Bez jaj: TAK

Bez orzechów: TAK

Bez drożdży: TAK